TR 70 Professzionális tésztagyártó gép
Keverővel és csavaros extruderrel különféle tészták készítéséhez, teljesítménye 8 kg/h, ciklusonként 2,5 kg . Kisvállalkozások, éttermek, pizzériák és étkezdék számára, hatékony és gyors megoldást kínál a friss tészta előállítására. Bármilyen típusú lisztből készült tésztát dagaszthat és extrudálhat, amelyhez vizet vagy tojást adnak. Néhány perces dagasztási üzemmódban végzett munka után átválthat extrudálási üzemmódba a kívánt tésztaforma eléréséhez. Főbb jellemzők: Lehetővé teszi különböző tészta formák készítését a matrica megváltoztatásával Friss tésztakészítő gép különféle tészta formák és méretek előállításához, keverővel és csavaros extruderrel. Rendelkezésre áll matricák széles választékával és teljesen rozsdamentes acél házzal
  • A termékkel érintkezésbe kerülő alkatrészek rozsdamentes acélból vagy speciális élelmiszeripari felhasználásra alkalmas bronzból készülnek;
  • A mozgó alkatrészek hosszú élettartamú tömítéssel ellátott golyóscsapágyakra vannak felszerelve ;
  • Állítható magasságú támasztó lábakka
  • A működő elemek mindkét irányba fordulhatnak;
  • Elektromos vágókés elektromos csatlakozóval felszerelve
  • A munkadarabok könnyen szétszerelhetőek ami lehetővé teszi a gép egyszerű tisztítását;
  • A gép lehetővé teszi különböző formájú tészta előállítását a matricák egyszerű cseréjével;
  • Mellékelt kiegészítők: folyadékmérő kancsó, csavarkulcs a rögzítőgyűrűhöz;
  • 230V kivitel;
  • Rendelhető rozsdamentes acél házzal vagy fehérre festve
  • Különböző tipusú matricák a tésztagyártáshoz
  • Különböző vágó kések.
  • Elektromos vágókés
  • Méretek: 270 - 380 - 325 mm
  • Súly: 21 kg
  • Motor teljesítmény: 0,38 kW
  • Maximális termelés óránként: 5 kg/h
  • Tészta kapacitás: 1,8 kg
  • Táp fesz.: 230V/50Hz 
TÉSZTAKÉSZÍTŐ GÉP TR 70 INOX
  • Rozsdamentes kivitel
  • Egyfázisú
  • Méretek: 250 X 440 X 425mm
  • Súly: 28 kg
  • Motor teljesítmény: 0,38 kW
  • Maximális termelés óránként: 8 kg/h
  • Tészta kapacitás: 2,8 kg
Méretek: W250 - D440 - H425 mm
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
GY.I.K.
Mekkora a tészta készítő gépek maximális tálkapacitása?
A maximális tál kapacitása mindentészta készítő gép kifejezve kg liszt: TR 75 / E 3 kg + 30-35% nedvességet TR 75 4 Kg + 30-35% páratartalom TR 95 6 Kg + 30-35% páratartalom TR 110 - TR 110 / S 12 Kg + 30-35% páratartalom TRD 110 tál 1: 12 Kg + 30-35% nedvesség; 2. tál: 8 kg + 30–35% nedvességtartalom TR 150 80 Kg + 30–35% nedvességtartalom. Előfordulhat azonban, hogy a gép maximális mennyiségű működtetése nem optimális a jól kevert tészta előállításához. Nincs minimális mennyiségű liszt, de meg kell töltenie a tál legalább felét és el kell érnie a keverőkart. Ez lehetővé teszi a gép optimális működését. Használhat kisebb mennyiséget is, de ha igen, ne feledje, hogy a gépnek hosszabb ideig kell működnie, és nem kell dagasztódnia, ha nagyobb mennyiségekkel dolgozik.
Melyek az ideális arányok a jó tészta előállításához? A jó tészta előállításához öntse a tálba a kívánt mennyiségű lisztet, szem előtt tartva, hogy minden modellben a nedvességnek kb. 35% -nak kell lennie. Minden kilogramm lisztre 4-5 tojásra lesz szüksége (legfeljebb 7 tojás, feltételezve, hogy 1 tömege 50 g). Minden hiányzó tojáshoz adjunk hozzá 50 g vizet. A jó tészta mennyisége 1 kg liszt + 350 g nedvesség / folyadék (7 tojás) Ez az összeg figyelembe veszi a 35% -os páratartalmat, de ez attól függ, hogy milyen tésztát szeretne kapni. Használjon kb. 7 tojást 1 kg liszthez (minden hiányzó tojáshoz adjon hozzá 50 g vizet).
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Milyen lisztet használhatok? Használhat bármilyen lisztet , búzát, vagy keveréket a búzából és a lisztből. A tésztát csak tojásokkal vagy tojásokkal és vízzel megmunkálhatja. A víz egy részét spenóttal vagy jól apróra vágott zöldségekkel helyettesítheti a zöld tészta készítéséhez. Meg kell találnia a megfelelő liszt-nedvesség arányt. Vizsgálatokat végeztünk durumbúzaliszttel. Mivel a liszt nedvességtartalma a tárolás típusától, helyétől és éghajlatától függően változik, a feltüntetett adagokat hozzá kell igazítani a dagasztott liszt típusához, csökkentve vagy adva hozzá egy kis vizet.
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet.
Mennyi ideig tart a tészta elkészítése? A tészakészítő gépek átlagosan körülbelül 30 percet vesznek igénybe a tészta elkészítéséhez: 10 percig dagasztáshoz + 20 percig a formázáshoz (a bigoli kialakításához kevesebb idő szükséges, mint a vékony spagettihez). Milyen hőmérsékleten jön ki a tészta? A tészta az extruderből kb. 30-35 ° C hőmérsékleten jön ki.

A ventilátor nem a tészta szárításához szükséges (ami előszárítót és szárítót igényel), de biztosítja, hogy a termék (pl. Spagetti) ne tapadjon.
Mire szolgál a hüvely hűtőegysége? A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet.
Szüksége van vízre a hüvely hűtőegységéhez? A hűtőegységnek csapvízre van szüksége. A csapnak áramlási sebességének körülbelül egyharmadával kell forognia (a szükséges vízmennyiség körülbelül egy liter percenként). Alternatív megoldásként szivattyút helyezhet be a víztartályból, és zárt áramkört képezhet. A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Hogyan hasonlítja össze a termelést a TR 75 és a TR 95? A TR 95 kimenete majdnem kétszerese a TR 75 kimenetének. Ennek oka az, hogy a TR 95 motorja gyorsabb és nagyobb, a prések nagyobb és nagyobb kimenetekkel rendelkeznek; ezért nagyobb mennyiségű tésztát extrudálnak. A TR 75 esetén két tételt kell készítenie együtt, hogy ugyanannyi tésztát kapjon, mint amelyet a TR 95 készít 1 órán belül.

ELÉRHETŐSÉG

A termékek közvetlen importőre
Pan elektro plus kft

E-mail: 
panelektroplus@gmail.com

Tel: +36 30 924 3134

Budapest 1141. Szugló u. 82

NYITVATARTÁS:
H-P 8-16-ig

© 2019-2025. All Rights Reserved.

Publish modules to the "offcanvs" position.