TR 75/E Professzionális tésztagyártó gép
Keverővel és csavaros extruderrel különféle tészták készítéséhez, teljesítménye 12 kg/h, ciklusonként 5kg.
Kisvállalkozások, éttermek, pizzériák és étkezdék számára, hatékony és gyors megoldást kínál a friss tészta előállítására.Bármilyen típusú lisztből készült tésztát dagaszthat és extrudálhat, amelyhez vizet vagy tojást adnak. Néhány perces dagasztási üzemmódban végzett munka után átválthat extrudálási üzemmódba a kívánt tésztaforma eléréséhez. Főbb jellemzők: Lehetővé teszi különböző tészta formák készítését a matrica megváltoztatásával Friss tésztakészítő gép különféle tészta formák és méretek előállításához, keverővel és csavaros extruderrel. Rendelhető matricák széles választékával. Teljesen rozsdamentes acél házzal készül..
Kisvállalkozások, éttermek, pizzériák és étkezdék számára, hatékony és gyors megoldást kínál a friss tészta előállítására.Bármilyen típusú lisztből készült tésztát dagaszthat és extrudálhat, amelyhez vizet vagy tojást adnak. Néhány perces dagasztási üzemmódban végzett munka után átválthat extrudálási üzemmódba a kívánt tésztaforma eléréséhez. Főbb jellemzők: Lehetővé teszi különböző tészta formák készítését a matrica megváltoztatásával Friss tésztakészítő gép különféle tészta formák és méretek előállításához, keverővel és csavaros extruderrel. Rendelhető matricák széles választékával. Teljesen rozsdamentes acél házzal készül..
- A termékkel érintkezésbe kerülő alkatrészek rozsdamentes acélból vagy speciális élelmiszeripari felhasználásra alkalmas bronzból készülnek;
- A mozgó alkatrészek hosszú élettartamú tömítéssel ellátott golyóscsapágyakra vannak felszerelve ;
- Állítható magasságú támasztó lábakkal;
- A működő elemek mindkét irányba fordulhatnak;
- Elektromos vágókés elektromos csatlakozóval felszerelve;
- Tésztaszárító ventilátor alapkivitelben;
- A munkadarabok könnyen szétszerelhetőek ami lehetővé teszi a gép egyszerű tisztítását;
- A gép lehetővé teszi különböző formájú tészta előállítását a matricák egyszerű cseréjével;
- Mellékelt kiegészítők: folyadékmérő kancsó, csavarkulcs a rögzítőgyűrűhöz;
- Elérhető egyfázisú vagy háromfázisú kivitelben;
- Rendelhető rozsdamentes acél házzal;
- Különböző tipusú matricák a tésztagyártáshoz
- Különböző vágó kések.
- Elektromos vágókés
- Állvány
- Méretek: 310 - 510 - 570 mm
- Súly: 48 kg
- Motor teljesítmény: 0,75 kW
- Maximális termelés óránként: 12 kg/h
- Tészta kapacitás: 5 kg
- Táp fesz.: 230V vagy 400v/50Hz
GY.I.K.
Mekkora a tészta készítő gépek maximális tálkapacitása?
A maximális tál kapacitása mindentészta készítő gép kifejezve kg liszt: TR 75 / E 3 kg + 30-35% nedvességet TR 75 4 Kg + 30-35% páratartalom TR 95 6 Kg + 30-35% páratartalom TR 110 - TR 110 / S 12 Kg + 30-35% páratartalom TRD 110 tál 1: 12 Kg + 30-35% nedvesség; 2. tál: 8 kg + 30–35% nedvességtartalom TR 150 80 Kg + 30–35% nedvességtartalom. Előfordulhat azonban, hogy a gép maximális mennyiségű működtetése nem optimális a jól kevert tészta előállításához. Nincs minimális mennyiségű liszt, de meg kell töltenie a tál legalább felét és el kell érnie a keverőkart. Ez lehetővé teszi a gép optimális működését. Használhat kisebb mennyiséget is, de ha igen, ne feledje, hogy a gépnek hosszabb ideig kell működnie, és nem kell dagasztódnia, ha nagyobb mennyiségekkel dolgozik.
Melyek az ideális arányok a jó tészta előállításához? A jó tészta előállításához öntse a tálba a kívánt mennyiségű lisztet, szem előtt tartva, hogy minden modellben a nedvességnek kb. 35% -nak kell lennie. Minden kilogramm lisztre 4-5 tojásra lesz szüksége (legfeljebb 7 tojás, feltételezve, hogy 1 tömege 50 g). Minden hiányzó tojáshoz adjunk hozzá 50 g vizet. A jó tészta mennyisége 1 kg liszt + 350 g nedvesség / folyadék (7 tojás) Ez az összeg figyelembe veszi a 35% -os páratartalmat, de ez attól függ, hogy milyen tésztát szeretne kapni. Használjon kb. 7 tojást 1 kg liszthez (minden hiányzó tojáshoz adjon hozzá 50 g vizet).
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Milyen lisztet használhatok? Használhat bármilyen lisztet , búzát, vagy keveréket a búzából és a lisztből. A tésztát csak tojásokkal vagy tojásokkal és vízzel megmunkálhatja. A víz egy részét spenóttal vagy jól apróra vágott zöldségekkel helyettesítheti a zöld tészta készítéséhez. Meg kell találnia a megfelelő liszt-nedvesség arányt. Vizsgálatokat végeztünk durumbúzaliszttel. Mivel a liszt nedvességtartalma a tárolás típusától, helyétől és éghajlatától függően változik, a feltüntetett adagokat hozzá kell igazítani a dagasztott liszt típusához, csökkentve vagy adva hozzá egy kis vizet.
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet.
Mennyi ideig tart a tészta elkészítése? A tészakészítő gépek átlagosan körülbelül 30 percet vesznek igénybe a tészta elkészítéséhez: 10 percig dagasztáshoz + 20 percig a formázáshoz (a bigoli kialakításához kevesebb idő szükséges, mint a vékony spagettihez). Milyen hőmérsékleten jön ki a tészta? A tészta az extruderből kb. 30-35 ° C hőmérsékleten jön ki.
A ventilátor nem a tészta szárításához szükséges (ami előszárítót és szárítót igényel), de biztosítja, hogy a termék (pl. Spagetti) ne tapadjon.
Mire szolgál a hüvely hűtőegysége? A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet.
Szüksége van vízre a hüvely hűtőegységéhez? A hűtőegységnek csapvízre van szüksége. A csapnak áramlási sebességének körülbelül egyharmadával kell forognia (a szükséges vízmennyiség körülbelül egy liter percenként). Alternatív megoldásként szivattyút helyezhet be a víztartályból, és zárt áramkört képezhet. A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Hogyan hasonlítja össze a termelést a TR 75 és a TR 95? A TR 95 kimenete majdnem kétszerese a TR 75 kimenetének. Ennek oka az, hogy a TR 95 motorja gyorsabb és nagyobb, a prések nagyobb és nagyobb kimenetekkel rendelkeznek; ezért nagyobb mennyiségű tésztát extrudálnak. A TR 75 esetén két tételt kell készítenie együtt, hogy ugyanannyi tésztát kapjon, mint amelyet a TR 95 készít 1 órán belül.
A maximális tál kapacitása mindentészta készítő gép kifejezve kg liszt: TR 75 / E 3 kg + 30-35% nedvességet TR 75 4 Kg + 30-35% páratartalom TR 95 6 Kg + 30-35% páratartalom TR 110 - TR 110 / S 12 Kg + 30-35% páratartalom TRD 110 tál 1: 12 Kg + 30-35% nedvesség; 2. tál: 8 kg + 30–35% nedvességtartalom TR 150 80 Kg + 30–35% nedvességtartalom. Előfordulhat azonban, hogy a gép maximális mennyiségű működtetése nem optimális a jól kevert tészta előállításához. Nincs minimális mennyiségű liszt, de meg kell töltenie a tál legalább felét és el kell érnie a keverőkart. Ez lehetővé teszi a gép optimális működését. Használhat kisebb mennyiséget is, de ha igen, ne feledje, hogy a gépnek hosszabb ideig kell működnie, és nem kell dagasztódnia, ha nagyobb mennyiségekkel dolgozik.
Melyek az ideális arányok a jó tészta előállításához? A jó tészta előállításához öntse a tálba a kívánt mennyiségű lisztet, szem előtt tartva, hogy minden modellben a nedvességnek kb. 35% -nak kell lennie. Minden kilogramm lisztre 4-5 tojásra lesz szüksége (legfeljebb 7 tojás, feltételezve, hogy 1 tömege 50 g). Minden hiányzó tojáshoz adjunk hozzá 50 g vizet. A jó tészta mennyisége 1 kg liszt + 350 g nedvesség / folyadék (7 tojás) Ez az összeg figyelembe veszi a 35% -os páratartalmat, de ez attól függ, hogy milyen tésztát szeretne kapni. Használjon kb. 7 tojást 1 kg liszthez (minden hiányzó tojáshoz adjon hozzá 50 g vizet).
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Milyen lisztet használhatok? Használhat bármilyen lisztet , búzát, vagy keveréket a búzából és a lisztből. A tésztát csak tojásokkal vagy tojásokkal és vízzel megmunkálhatja. A víz egy részét spenóttal vagy jól apróra vágott zöldségekkel helyettesítheti a zöld tészta készítéséhez. Meg kell találnia a megfelelő liszt-nedvesség arányt. Vizsgálatokat végeztünk durumbúzaliszttel. Mivel a liszt nedvességtartalma a tárolás típusától, helyétől és éghajlatától függően változik, a feltüntetett adagokat hozzá kell igazítani a dagasztott liszt típusához, csökkentve vagy adva hozzá egy kis vizet.
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet.
Mennyi ideig tart a tészta elkészítése? A tészakészítő gépek átlagosan körülbelül 30 percet vesznek igénybe a tészta elkészítéséhez: 10 percig dagasztáshoz + 20 percig a formázáshoz (a bigoli kialakításához kevesebb idő szükséges, mint a vékony spagettihez). Milyen hőmérsékleten jön ki a tészta? A tészta az extruderből kb. 30-35 ° C hőmérsékleten jön ki.
A ventilátor nem a tészta szárításához szükséges (ami előszárítót és szárítót igényel), de biztosítja, hogy a termék (pl. Spagetti) ne tapadjon.
Mire szolgál a hüvely hűtőegysége? A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet.
Szüksége van vízre a hüvely hűtőegységéhez? A hűtőegységnek csapvízre van szüksége. A csapnak áramlási sebességének körülbelül egyharmadával kell forognia (a szükséges vízmennyiség körülbelül egy liter percenként). Alternatív megoldásként szivattyút helyezhet be a víztartályból, és zárt áramkört képezhet. A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Hogyan hasonlítja össze a termelést a TR 75 és a TR 95? A TR 95 kimenete majdnem kétszerese a TR 75 kimenetének. Ennek oka az, hogy a TR 95 motorja gyorsabb és nagyobb, a prések nagyobb és nagyobb kimenetekkel rendelkeznek; ezért nagyobb mennyiségű tésztát extrudálnak. A TR 75 esetén két tételt kell készítenie együtt, hogy ugyanannyi tésztát kapjon, mint amelyet a TR 95 készít 1 órán belül.