TR 150 + MS 80 + NS TR Professzionális tésztagyártó gép
A TR 150 típusú tészta gyártó gépet és MS 80 gépekkel együtt használva akár 150 kg/h-ig növelheti a termelést.
Friss tészta készítő gép ideális tésztaüzemekhez és éttermekhez. Bármilyen típusú lisztből készült tésztát dagaszthat és extrudálhat, amelyhez vizet vagy tojást adnak. Néhány perces dagasztási üzemmódban végzett munka után átválthat extrudálási üzemmódba a kívánt tésztaforma eléréséhez Lehetővé teszi különböző tészta formák készítését a matrica megváltoztatásával. Az MS 80 előkeverőből a tésztát a NS TR szállítószalag a TR 150 tésztagyártó gép tartályába önti. Rozsdamentes ház, vízhűtő rendszerrel, keverővel, ventilátorral és megerősített extruderrel különféle tésztaformák gyártásához. alkalmas A gép elektronikus szabályzású, két késsel van szállítva, az egyik a rövid, a másik a hosszú tésztákhoz. Teljesítménye folyamatos munkavégzéskor 150 kg/h, 50 kg-os tartálykapacitás mellett.
Friss tészta készítő gép ideális tésztaüzemekhez és éttermekhez. Bármilyen típusú lisztből készült tésztát dagaszthat és extrudálhat, amelyhez vizet vagy tojást adnak. Néhány perces dagasztási üzemmódban végzett munka után átválthat extrudálási üzemmódba a kívánt tésztaforma eléréséhez Lehetővé teszi különböző tészta formák készítését a matrica megváltoztatásával. Az MS 80 előkeverőből a tésztát a NS TR szállítószalag a TR 150 tésztagyártó gép tartályába önti. Rozsdamentes ház, vízhűtő rendszerrel, keverővel, ventilátorral és megerősített extruderrel különféle tésztaformák gyártásához. alkalmas A gép elektronikus szabályzású, két késsel van szállítva, az egyik a rövid, a másik a hosszú tésztákhoz. Teljesítménye folyamatos munkavégzéskor 150 kg/h, 50 kg-os tartálykapacitás mellett.
Felépítése festett és rozsdamentes acél kombinációjából;
- A termékkel érintkezésbe kerülő alkatrészek rozsdamentes acélból vagy speciális élelmiszeripari felhasználásra alkalmas bronzból készülnek;
- A mozgó alkatrészek hosszú élettartamú tömítéssel ellátott golyóscsapágyakra vannak felszerelve ;
- Tésztaszárító ventilátor alapkivitelben;
- A működő elemek mindkét irányba fordulhatnak;
- A gépet egyetlen motor hajtja, az ékszíjakat karbantartást nem igénylő reduktor hajtja;
- A munkadarabok könnyen szétszerelhetőek ami lehetővé teszi a gép egyszerű tisztítását;
- A gép lehetővé teszi különböző formájú tészta előállítását a matricák egyszerű cseréjével;
- Mellékelt kiegészítők: folyadékmérő kancsó, csavarkulcs, a rögzítőgyűrűhöz, tészta tálca, vágókések;
Különböző tipusú matricák a tésztagyártáshoz.
Különböző vágó kések.
Különböző vágó kések.
HÁROMFÁZISÚ, 1 RÖVID TÉSZTAVÁGÓ (HÜVELY / HŰTŐEGYSÉG / VENTILÁTOR / GARAT)
Szélesség mm | 1350 |
Mélység mm | 3000 |
Magasság mm | 2150 |
Elektr. telj. KW | 5,5+1,5+0,55+2,20 |
Fesz. V | 400 |
Kapacítás kg/h | 50 |
Termelékenység kg/h | 150 |
GY.I.K.
Mekkora a tészta készítő gépek maximális tálkapacitása?
A maximális tál kapacitása mindentészta készítő gép kifejezve kg liszt: TR 75 / E 3 kg + 30-35% nedvességet TR 75 4 Kg + 30-35% páratartalom TR 95 6 Kg + 30-35% páratartalom TR 110 - TR 110 / S 12 Kg + 30-35% páratartalom TRD 110 tál 1: 12 Kg + 30-35% nedvesség; 2. tál: 8 kg + 30–35% nedvességtartalom TR 150 80 Kg + 30–35% nedvességtartalom. Előfordulhat azonban, hogy a gép maximális mennyiségű működtetése nem optimális a jól kevert tészta előállításához. Nincs minimális mennyiségű liszt, de meg kell töltenie a tál legalább felét és el kell érnie a keverőkart. Ez lehetővé teszi a gép optimális működését. Használhat kisebb mennyiséget is, de ha igen, ne feledje, hogy a gépnek hosszabb ideig kell működnie, és nem kell dagasztódnia, ha nagyobb mennyiségekkel dolgozik.
Melyek az ideális arányok a jó tészta előállításához? A jó tészta előállításához öntse a tálba a kívánt mennyiségű lisztet, szem előtt tartva, hogy minden modellben a nedvességnek kb. 35% -nak kell lennie. Minden kilogramm lisztre 4-5 tojásra lesz szüksége (legfeljebb 7 tojás, feltételezve, hogy 1 tömege 50 g). Minden hiányzó tojáshoz adjunk hozzá 50 g vizet. A jó tészta mennyisége 1 kg liszt + 350 g nedvesség / folyadék (7 tojás) Ez az összeg figyelembe veszi a 35% -os páratartalmat, de ez attól függ, hogy milyen tésztát szeretne kapni. Használjon kb. 7 tojást 1 kg liszthez (minden hiányzó tojáshoz adjon hozzá 50 g vizet).
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Milyen lisztet használhatok? Használhat bármilyen lisztet , búzát, vagy keveréket a búzából és a lisztből. A tésztát csak tojásokkal vagy tojásokkal és vízzel megmunkálhatja. A víz egy részét spenóttal vagy jól apróra vágott zöldségekkel helyettesítheti a zöld tészta készítéséhez. Meg kell találnia a megfelelő liszt-nedvesség arányt. Vizsgálatokat végeztünk durumbúzaliszttel. Mivel a liszt nedvességtartalma a tárolás típusától, helyétől és éghajlatától függően változik, a feltüntetett adagokat hozzá kell igazítani a dagasztott liszt típusához, csökkentve vagy adva hozzá egy kis vizet.
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Mennyi ideig tart a tészta elkészítése? A tészakészítő gépek átlagosan körülbelül 30 percet vesznek igénybe a tészta elkészítéséhez: 10 percig dagasztáshoz + 20 percig a formázáshoz (a bigoli kialakításához kevesebb idő szükséges, mint a vékony spagettihez). Milyen hőmérsékleten jön ki a tészta? A tészta az extruderből kb. 30-35 ° C hőmérsékleten jön ki.
A ventilátor nem a tészta szárításához szükséges (ami előszárítót és szárítót igényel), de biztosítja, hogy a termék (pl. Spagetti) ne tapadjon.
Mire szolgál a hüvely hűtőegysége? A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Szüksége van vízre a hüvely hűtőegységéhez? A hűtőegységnek csapvízre van szüksége. A csapnak áramlási sebességének körülbelül egyharmadával kell forognia (a szükséges vízmennyiség körülbelül egy liter percenként). Alternatív megoldásként szivattyút helyezhet be a víztartályból, és zárt áramkört képezhet. A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Hogyan hasonlítja össze a termelést a TR 75 és a TR 95? A TR 95 kimenete majdnem kétszerese a TR 75 kimenetének. Ennek oka az, hogy a TR 95 motorja gyorsabb és hatalmasabb, a prések nagyobb és nagyobb kimenetekkel rendelkeznek; ezért nagyobb mennyiségű tésztát extrudálnak. A TR 75 esetén két tételt kell készítenie együtt, hogy ugyanannyi tésztát kapjon, mint amelyet a TR 95 készít 1 órán belül.
A maximális tál kapacitása mindentészta készítő gép kifejezve kg liszt: TR 75 / E 3 kg + 30-35% nedvességet TR 75 4 Kg + 30-35% páratartalom TR 95 6 Kg + 30-35% páratartalom TR 110 - TR 110 / S 12 Kg + 30-35% páratartalom TRD 110 tál 1: 12 Kg + 30-35% nedvesség; 2. tál: 8 kg + 30–35% nedvességtartalom TR 150 80 Kg + 30–35% nedvességtartalom. Előfordulhat azonban, hogy a gép maximális mennyiségű működtetése nem optimális a jól kevert tészta előállításához. Nincs minimális mennyiségű liszt, de meg kell töltenie a tál legalább felét és el kell érnie a keverőkart. Ez lehetővé teszi a gép optimális működését. Használhat kisebb mennyiséget is, de ha igen, ne feledje, hogy a gépnek hosszabb ideig kell működnie, és nem kell dagasztódnia, ha nagyobb mennyiségekkel dolgozik.
Melyek az ideális arányok a jó tészta előállításához? A jó tészta előállításához öntse a tálba a kívánt mennyiségű lisztet, szem előtt tartva, hogy minden modellben a nedvességnek kb. 35% -nak kell lennie. Minden kilogramm lisztre 4-5 tojásra lesz szüksége (legfeljebb 7 tojás, feltételezve, hogy 1 tömege 50 g). Minden hiányzó tojáshoz adjunk hozzá 50 g vizet. A jó tészta mennyisége 1 kg liszt + 350 g nedvesség / folyadék (7 tojás) Ez az összeg figyelembe veszi a 35% -os páratartalmat, de ez attól függ, hogy milyen tésztát szeretne kapni. Használjon kb. 7 tojást 1 kg liszthez (minden hiányzó tojáshoz adjon hozzá 50 g vizet).
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Milyen lisztet használhatok? Használhat bármilyen lisztet , búzát, vagy keveréket a búzából és a lisztből. A tésztát csak tojásokkal vagy tojásokkal és vízzel megmunkálhatja. A víz egy részét spenóttal vagy jól apróra vágott zöldségekkel helyettesítheti a zöld tészta készítéséhez. Meg kell találnia a megfelelő liszt-nedvesség arányt. Vizsgálatokat végeztünk durumbúzaliszttel. Mivel a liszt nedvességtartalma a tárolás típusától, helyétől és éghajlatától függően változik, a feltüntetett adagokat hozzá kell igazítani a dagasztott liszt típusához, csökkentve vagy adva hozzá egy kis vizet.
A tészta akkor jó, ha a folyamat végén olyan nagy szemcséket eredményez, mint a kávébab. Ha dagasztás közben kis golyók képződnek, ez azt jelenti, hogy túl sok folyadékot adott hozzá. Ebben az esetben hozzá kell adnia lisztet, és kissé kell dagasztania, mielőtt áthaladna a szerszámon. Ha viszont a liszt nagyon száraz marad, adjunk hozzá még egy kicsit vizet. Mennyi ideig tart a tészta elkészítése? A tészakészítő gépek átlagosan körülbelül 30 percet vesznek igénybe a tészta elkészítéséhez: 10 percig dagasztáshoz + 20 percig a formázáshoz (a bigoli kialakításához kevesebb idő szükséges, mint a vékony spagettihez). Milyen hőmérsékleten jön ki a tészta? A tészta az extruderből kb. 30-35 ° C hőmérsékleten jön ki.
A ventilátor nem a tészta szárításához szükséges (ami előszárítót és szárítót igényel), de biztosítja, hogy a termék (pl. Spagetti) ne tapadjon.
Mire szolgál a hüvely hűtőegysége? A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Szüksége van vízre a hüvely hűtőegységéhez? A hűtőegységnek csapvízre van szüksége. A csapnak áramlási sebességének körülbelül egyharmadával kell forognia (a szükséges vízmennyiség körülbelül egy liter percenként). Alternatív megoldásként szivattyút helyezhet be a víztartályból, és zárt áramkört képezhet. A hüvely hűtőegysége állandóan tartja a fej hőmérsékletét. Javasoljuk a RA modell folyamatos működését, mivel a tészta mindig tökéletes. Ha a hőmérséklet megemelkedik a fej felmelegedése miatt, a tészta széteshet. Hogyan hasonlítja össze a termelést a TR 75 és a TR 95? A TR 95 kimenete majdnem kétszerese a TR 75 kimenetének. Ennek oka az, hogy a TR 95 motorja gyorsabb és hatalmasabb, a prések nagyobb és nagyobb kimenetekkel rendelkeznek; ezért nagyobb mennyiségű tésztát extrudálnak. A TR 75 esetén két tételt kell készítenie együtt, hogy ugyanannyi tésztát kapjon, mint amelyet a TR 95 készít 1 órán belül.